Середа, 15.05.2024, 06:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Зайцівський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 16 » учні школи зустрілися з працівниками поліції
09:08
учні школи зустрілися з працівниками поліції

В рамках місячника посиленої правової освіти (01-29.02.2016 р.), з метою ознайомлення учнів з основними питаннями законодавства щодо підлітків з найбільш поширеними прикладами правопорушень серед учнів, попередження правопорушень, виховання в учнів правової свідомості провели роз’яснювальну роботу запрошені працівники поліції: начальник сектора превентивної поліції майор поліції Кулагін І.М.; с/у поліції, ст. лейтенант поліції Микита В.В., ст. інспектор поліції ГУП майор поліції Баулов М.М.

Ними було роз’яснено учням суть понять кримінальна, адміністративна відповідальність неповнолітніх; відповідальність за негативні дії у житті, шкідливі звички, виховання позитивного почуття відповідальності за свої дії.

Педагоги та учні школи задавали питання, які їх цікавлять, поліцейським.

Начальник сектора превентивної поліції майор поліції Кулагін І.М. ознайомив учнів з створеною на базі ювіальної поліції м. Артемівська «Ліги молодих поліцейських». Учням було запропоновано увійти до складу цієї ліги, яка дасть змогу в подальшому отримати позитивну характеристику по закінченню школи, навчатися в відомчих вищих навчальних закладах. Було наголошено на те, що учасники «Ліги молодих поліцейських» приймають участь у роз’яснювальній роботі серед молоді з питань правовиховання, конкурсах, виїздять до інших міст з метою обміну досвідом.

Працівники поліції наголосили на те, що першочергова справа учнів це навчання. Але, закінчивши школу, доведеться вступити у самостійне життя. І від колишніх вже учнів вимагатиметься успішно займатися дорученою справою, бути відповідальними, виконувати громадські обов’язки – хорошого трудівника, захисника Вітчизни, патріота, борця з недоліками і зловживаннями в суспільстві, господаря багатств країни, сім’янина. Державі будуть важливі ваші думки, пропозиції щодо проектів законодавчих актів, які виносяться на широке обговорення. При цьому корисно поповнювати свої правові знання. Особливо важливим є зміцнення готовності боротися зі злом, непримиренність до того, що заважає нам жити. Усе це потрібно громадянинові України.

 

Переглядів: 221 | Додав: dmbykanov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Copyright MyCorp © 2024
uCoz